Civilkurage i Västerås – Kristna Fredsrörelsen

Civilkurage i Västerås

Datum: februari 18, 2020 | Kategori: Aktiviteter

Vill du lära dig hur du kan bidra till ett fredligare och mer inkluderande samhälle? Vill du få kunskap och konkreta verktyg? Kristna Fredsrörelsens lokalgrupp i Västerås bjuder in till en workshop om ickevåld och civilkurage.

Fred är vägen till fred men den kommer inte av sig självt. Därför måste vi öva och aktivt använda oss av ickevåld i vardagen. Workshopen hålls av två erfarna ickevåldstränare och ger dig redskap för att agera konstruktivt i konfliktfyllda vardagssituationer. Vi övar dialog för att trappa ner en potentiell våldsam situation och tränar också upp en beredskap för att ingripa mot kränkningar.

När? Lördagen den 7 mars kl 13:00–16:00

Var? Mikaelikyrkan. Hammarbacksvägen 1, Västerås.

Kom och öva på hur du kan stå upp mot orättvisor genom civilkurage och ickevåldsmetoder!

Alla är välkomna!