Laddar Karta...

Kom och fira 100 år av fredsarbete tillsammans nya och gamla medlemmar, aktivister, anställda, representanter från våra samarbetsorganisationer och medföljda människorättsförsvarare i Colombia, Guatemala och Mexiko, Sydsudan och Västsahara.

Vi minns tillbaka på de 100 år av fredsarbete vi bidragit till men tittar framför allt framåt på vår fortsatta betydelse för fred genom ickevåld. Låt oss inspireras och fyllas av nya krafter att fortsätta arbetet, minst 100 år till.

Vi inleder helgen med ickevåldsworkshop som följs av fredsmiddag. Under lördagen kommer flera föreläsningar hållas, bland annat av gäster från våra samarbetsorganisationer. Under lördagskvällen firar vi stort med bankett. Söndagen avslutas med fredsandakt i interreligiös anda och en manifestation.

Plats: Sigtunastiftelsen norr om Stockholm
Tid: kl 15.00 den 25 oktober – kl 15.00 den 27 oktober
Kostnad: 600 kr. Medlemmar får 100 kr i rabatt. Vill du skänka ett inträde till någon som inte kan betala? Betala då ett valfritt högre belopp!

Antalet platser är begränsat. Vi prioriterar därför medlemmar och aktiva inom rörelsen. Säkra din plats genom att skriva en god motivering.

I priset ingår helpension samt bankettmiddag. Priset är kraftigt subventionerat tack vare bidrag från Sigtunastiftelsen. Alla är välkomna! Vi ser helst att du deltar hela helgen, men möjlighet finns att endast delta på lördagens bankett.

Mer information kommer. Välkommen med frågor till utbildningssekreterare Anna Vigdis Gustavsson på 08-30 77 45 eller [email protected]

Anmälningsformulär

    Deltar du endast under banketten (utan övernattning) får du en rabatt på 100 kr.
  • Det finns ett begränsat antal platser, därför vill vi att du motiverar varför just du ska få en plats.
  • Här kan du skriva in eventuell mer information.
    Dina personuppgifter sparas i ett dataregister. Vi behandlar dina personuppgifter konfidentiellt, de används endast av Kristna Fredsrörelsens egen verksamhet och lämnas inte ut till tredje part. Mer information finns i vår integritetspolicy på https://krf.se/dina-personuppgifter