Laddar Karta...

Kristna Fredsrörelsen firar i år vår 100-åriga historia av att arbeta för fred och rättvisa sedan grundandet den 15 juni 1919.  Sedan grundandet har vi organiserat och stärkt tusentals aktivister.

Vi bjuder nu in till en aktivisthelg som riktar sig till både våra medlemmar och andra som engagerar sig för fred och inkluderande samhällen!

Tid: kl 15.00 den 13 juni – kl 15.00 den 16 juni.
Plats: Kursgården Lindsberg, nordväst om Falun.
Kostnad: 500 kr per person för vuxna. 300 kr per barn upp till 14 år. Medlemmar får 100 kr rabatt.

Under helgen kommer vi fördjupa oss inom ickevåldsmetoder och hur en kan skapa samhällsförändring på individnivå. Du kommer kunna byta erfarenheter och lära dig mer om ickevåldets och Kristna Fredsrörelsens betydelse. Flera kända aktivister och fredsengagerade kommer att bjudas in.

Alla är välkomna, programmet kommer passa alla oavsett om du är ickevåldstränare, medlem, lokalgruppsaktiv eller allmänt fredsintresserad. Ett program anpassat för barn mellan 7-14 år kommer också erbjudas.

Mer information kommer.

Anmälningsformulär

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till lägret. Anmälan är bindande. Betala genom bankgiro  137-8108 eller Swish  123 900 03 16 och uppge ”Sigtunafirande” samt ditt namn som referens.

  • Beskriv kort om du är eller har varit engagerad i Kristna Fredsrörelsen eller annan rörelse.
  • Det finns ett begränsat antal platser, därför vill vi att du motiverar varför just du ska få en plats på lägret, vad du kan bidra med och vad du helst vill få ut av lägret. Minst 1000 tecken.
  • Har du barn som ska delta? Fyll i följande: Antal Namn: Ålder: Eventuella specialkost: Förväntningar på lägret:
  • Här kan du skriva in eventuell mer information.
    Dina personuppgifter sparas i ett dataregister. Vi behandlar dina personuppgifter konfidentiellt, de används endast av Kristna Fredsrörelsens egen verksamhet och lämnas inte ut till tredje part. Mer information finns i vår integritetspolicy på https://krf.se/dina-personuppgifter