Stöd oss - Kristna Fredsrörelsen

Stöd oss

Genom att stödja oss sätter du fredliga lösningar på konflikter och rättvisa i första rummet. Vi arbetar för hållbar fred och för att Sverige ska vara en tydlig fredsröst när världen behöver den som mest. Genom din gåva eller med hjälp av ditt medlemskap kan vi rusta världen för fred!

Ge en gåva

Ge en gåva som räddar liv och skapar fred. Med hjälp av din gåva stöttar vi fredsklubbar i Sydsudan, skyddar hotade MR-försvarare i Latinamerika och opinionsbildar för en fredlig politik som förebygger våld och våldsamma konflikter.

Ge en gåva

Bli medlem

För att fredens budskap ska nå fram och höras behöver vi vara många. Medlemsavgiften är 320 kr/år. Om du är student, pensionär eller av någon annan anledning inte kan betala fullt pris kan du betala en reducerad medlemsavgift på 120 kr/år.

Bli medlem

Bli månadsgivare

Som månadsgivare möjliggör du för större förutsägbarhet i planeringen av vårt viktiga arbete för fred och rättvisa i Sverige och världen. Ge en valfri summa varje månad via autogiro och bidra till fred varje dag. Tillsammans bär vi freden framåt.

Bli månadsgivare

 

Testamentsgåva

Låta ditt engagemang leva vidare och bidra till en värld utan våld. Med en testamentsgåva till Kristna Fredsrörelsen investerar du i kommande generationer. Vi ser till att den används ansvarsfullt och bidrar till rättvisa för dem som ingen har.

Läs mer om testamentsgåvor

Hyllningsgåva

Med ett gåvokort är du med och bidrar till förändring för människor i konfliktområden och ger samtidigt någon något fint.

Hylla någon med ett gåvokort

Minnesgåva

Med en minnesgåva hedrar du en saknad vän eller anhörig och bidrar samtidigt till fred och rättvisa i världen.

Skänk en minnesgåva

När du väljer att stödja vårt arbete kan du lita på att vi använder pengarna ansvarsfullt.

Kristna Fredsrörelsens verksamhet granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vi är också medlemmar i Giva Sverige och följer deras etiska krav och koder.