Digitalt medlemsforum den 21 mars - Kristna Fredsrörelsen

Digitalt medlemsforum den 21 mars

Datum: mars 12, 2024 | Kategori: Aktivera dig, Aktiviteter

Är du ny medlem och nyfiken på att veta mer om Kristna Freds arbete och hur just du kan engagera dig i rörelsen? Vi välkomnar alla medlemmar i Kristna Fredsrörelsen till ett digitalt medlemsforum torsdagen den 21 mars kl 19.00.

Medlemsforum är en mötesplats för såväl nya som gamla medlemmar i Kristna Fredsrörelsen. Detta blir det första av inledningsvis två digitala forum under 2024 och nästa hålls i oktober. Mer information om det tillfället kommer i god tid innan dess.

Introduktion för nya medlemmar

Generalsekreterare Lotta Sjöström Becker håller i träffen tillsammans med Karl-Johan Rahm från vår lokalgrupp Höga Kusten – Ådalen. Du får höra om Kristna Fredsrörelsens verksamhet samt träffa medlemmar från lokalgrupper och engagemangsgrupper. Vi vill också gärna höra vad ni medlemmar vill göra och på vilket sätt ni vill engagera er.

Innehåll:

  • Vilka är Kristna Fredsrörelsen?
  • Vad gör vi i vår verksamhet?
  • Vad kan vi göra medlemmar göra?
  • Vad finns det för material och utbildningar?
Anmäl dig här senast kl 12.00 den 21/3

Länk till det digitala mötet skickas ut några timmar innan medlemsforum startar.