Arbetaren: Det ligger bakom protesterna - Kristna Fredsrörelsen

Arbetaren: Det ligger bakom protesterna

Datum: maj 13, 2021 | Kategori: Colombia, Fredsobservatörer, Pressklipp

Från slutet av april och en bit in i juni har det pågick det landsomfattande protester i Colombia. Kristna fredsrörelsen följde demonstrationerna genom internationell observation i Bogotá och i Chocó-regionen.

Två veckor in i de landsomfattande protesterna  intervjuade tidningen Arbetarens Troy Enekvist bland annat vår medföljde Jaime León, samordnare för människorättsorganisationen La Corporación Claretiana Norman Perez Bello:

”De unga demonstrerar mot skattereformen och bristen på möjligheter – samtidigt förföljs de av polisen just för att de kämpar för demokratin.”

Läs hela reportaget: https://www.arbetaren.se/2021/05/13/colombia-det-ligger-bakom-protesterna/