"Världen för Sverige och svensk regering har blivit mindre" - Kristna Fredsrörelsen

”Världen för Sverige och svensk regering har blivit mindre”

Datum: februari 29, 2024 | Kategori: Opinion, Pressklipp

Dagen efter att Ungerns parlament röstade ja till Svenskt medlemskap i Nato hördes Kristna Fredsrörelsens generalsekreterare Lotta Sjöström Becker i inslaget "Efter Ungerns ja om medlemskap – det här väntar för Sverige" i P1 Morgon i Sveriges radio.

Pressklipp från den 27 februari 2024

”Världen för Sverige och svensk regering har blivit” mindre sa Lotta Sjöström Becker i P1 Morgon i Sveriges Radio apropå regeringens prioriteringar och efterlyste mer fokus på gemensam säkerhet än militär sådan.

Pressklipp från Sveriges Radio P1 den 27 februari 2024.

”Världen för Sverige och svensk regering har blivit” mindre sa Lotta Sjöström Becker i P1 Morgon i Sveriges Radio apropå regeringens prioriteringar och efterlyste mer fokus på gemensam säkerhet än militär sådan.

I inslaget kan du höra lite mer om vad Kristna Fredsrörelsen menar skapar fred och säkerhet, om Nato och om den för de flesta okända vägen framåt som del av världens största försvarsallians.

När vi ger walk over till odemokratiska stormakter så minskar säkerheten och ökar hoten

-Lotta Sjöström Becker

Lyssna på hela inslaget här