Gränslös gemenskap - Kristna Fredsrörelsen

Ge en enkel julgåva som stärker arbetet för fred på jorden.

Kokar du soppa på en spik i jul?

Eller har du mer i ladorna än du behöver? Alla kan bidra till julfred. Genom att skänka bort en skyddsängel till förmån för skydd av människorättsförsvarare bidrar du till gränslös gemenskap! Din gåva hjälper oss att göra 2024 tryggare för fredskämpar som riskerar sina liv för att göra allas vår jord till en tryggare plats att leva på. Ingen gåva är för liten. Alla bidrag gör skillnad.

Vianney Moya, Katolska stiftet i Chocó, Colombia
”Om vi färdas långt på en flod i en obekväm båt, så följer Kristna Freds med oss, i samma båt.”

Hur står det till med rättvisan och gemenskapen i jul? För första gången på 25 år ökar den extrema fattigdomen och väpnade konflikter trappas upp. Men tillsammans kan vi göra skillnad! Du kan bidra till fredsgemenskap i ditt grannskap och i världen.

Kristna Fredsrörelsen har arbetat praktiskt för rättvisa och fred i över hundra år. Genom att folkbilda för fred stärker vi människors färdighet att i gemenskap med andra omvandla konflikter konstruktivt.

Det globala fredsperspektivet är oumbärligt för vår rörelse. Därför stöttar och medföljer vi människorättsförsvarare i Latinamerika, Sydsudan och Maghreb-regionen. Vi verkar för att synliggöra och möjliggöra deras dagliga kamp för mänskliga rättigheter och jorden vi delar. Ingen ska stå ensam.

Hellre gröt tillsammans.

Bjud in dina vänner på fredsgröt och ge dem möjlighet att bidra till fredsgemenskap åt människorättsförsvarare!

Så gör du: